Բովանդակություն:

UCL ներդրված «tyverialarm» ՝ 7 քայլ
UCL ներդրված «tyverialarm» ՝ 7 քայլ

Video: UCL ներդրված «tyverialarm» ՝ 7 քայլ

Video: UCL ներդրված «tyverialarm» ՝ 7 քայլ
Video: Ընդդիմության ներդրումը պարտության, դրա հետևանքների մեջ մեծ է 2024, Հունիսի
Anonim
UCL ներդրված
UCL ներդրված

her fortæller jeg om min tyverialarm

Քայլ 1:

Քայլ 2: Հիմնական ներդրված ծրագրավորման Tyverialarm

Ես denne հրահանգիչ vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktiveres. Ես alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i սպասման կետում: Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

Քայլ 3: Նյութերի պատրաստում

Նյութապաշտպան

· Arduino MEGA 2560 օգտագործող USB համակարգիչը մինչև համակարգիչը

· Հպման ցուցիչ

· Hall մագնիսական դաշտի տվիչ

· RGB LED

· Հացաթուղթ

· Լեդնինգեր

Քայլ 4:

կոդինգ

for finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at vre 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre at kunne vise løsningen.

Չեմ կարող սպասել tilstand og skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen aktiveres og kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

Քայլ 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor տղամարդիկ

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

Քայլ 6: IO Liste

Մագնիս սենսոր = 2

RGB սենսոր

Գրին = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapper

Մագնիս = 3

Հպում = 4

Քայլ 7: Քննարկում

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på weekend- ը ես արգելեցի tver hverdage der kan sætte en alarm i band i tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Տեսաֆիլմեր udvikling

for at udvikle mere på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Կարող եք օգտվել WIFI- ի արգելափակումից կամ հեռացումից մի կողմ: Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem to at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og ապրանքանիշը: Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.

Խորհուրդ ենք տալիս: