Բովանդակություն:

Լևենդ Շիլդերիջ. 4 քայլ
Լևենդ Շիլդերիջ. 4 քայլ

Video: Լևենդ Շիլդերիջ. 4 քայլ

Video: Լևենդ Շիլդերիջ. 4 քայլ
Video: Մակարոն իտալական բեզեի վրա, առանց չորացման, ոչ ստանդարտ պարունակությամբ 0+ 2024, Հուլիսի
Anonim
Լեվենդ Շիլդերիջ
Լեվենդ Շիլդերիջ

Dit is mijn eerste project op Instructables: Dit նախագիծն այն է, ինչ անհրաժեշտ է, որ դրանք օգտագործվեն և օգտագործեն դրանք: Het leuke aan dit project is dat je het op veel veschillende manieren kan doen, als je wilt kun je mij stappen aanpassen of weglaten of totaal nieuwe stappen toevoegen. Zo heeft iedereen zijn eigen schilderij met ieder zijn eigen բնավորությունը: Hieronder vind je de eisen van dit project en de MOSCOW- ը հանդիպեց այս նախագծի հետ:

Eisen:

- Het moet op een verbinding bevatten - Er moet een elektrische schakeling inzitten

- Minimaal 3 verschillende մեքենաներ/գործիքներ gebruiken

- Նվազագույնը 3 verschillende materialen

- Նվազագույնը ՝ 1 օր առաջ:

Քայլ 1 ՝ Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij

Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij
Ստեպ ՝ 1. Het Maken Van Het Schilderij

benodigdheden:

matriaal:

  • Պապիե (A3)
  • Կոշտ տախտակ 300 x 600 մմ
  • lijm
  • dubbelzijdig ժապավեն

մեքենաներ:

  • een lazersnijder.
  • տպիչ
  • lijmpistool (optioneel)

ծրագրային ապահովում:

  • lazersnijmachine ծրագրակազմ
  • նկարազարդող (օպցիոն)
  • www.makercase.com (optioneel)

Voor een schilderij heb je twee dingen nodig, de tekening en de lijst. De benodigdheden staan hierboven beschreven. Als je alle benodigdheden hebt kan je beginnen met het maken van je eigen levende schilderij.

Մենք սկսեցինք հանդիպել het printen van het plaatje dat je op je levende schilderij wilt hebben- ի հետ: Het leuke aan dit project is dat je niet 100 procent hetzelfde hoeft te doen als ik. Je kan er je eigen draai aan geven door optionele dingen zoals het plaatje op het schilderij te veranderen. Maar als je dit doet, herinner je er dan wel aan dat de programmeer stappen wellicht niet relevant zijn voor je նախագիծը: Ik ga deze instructionable verder met een afbeelding, dit is de de clown die je hierboven kan vinden. Sիշտ է, կցանկանայի հանդիպել նախապատրաստական աշխատանքների, տպագրել և պաշտպանել դրանք A3- ում: Ինչ վերաբերում է այն, ինչ ուզում եմ իմանալ, որ ուզում եմ իմանալ, թե ինչով է պայմանավորված Google- ը, մենք կարող ենք իմանալ, թե ինչպես են նրանք օգտագործում, եթե նրանք ունենան վեկտորներ, դրանք կարող են մեծանալ:

Nu komt het wat moeilijkere gedeelte namelijk het lasersnijden van de lijst. Bovenin vind je de uitwerkingen van mijn lijst. Deze kun je gebruiken als je de zelfde maat lijst wilt hebben als ik. Wat ook een mogelijkheid is om de bovenstaande makercase link to clickken om daar je eigen format doos te maken. Հոը դո՛ն, ո՞վ է, որ բեռնված է Adobe իլյուստրատորում (een programma wat daar op lijkt): Als je afbeelding eenmaal geladen is moet je de oppervlakte ervan precies zo zetten als je totale lijst inneem, dit doe je zodat de lasersnijder later makkelijk de oppervlakte kan bepalen. Daarna kun je naar je lazersnijmachine software gaan en kun je je afbeelding importeren en snijden. Maar zorg er eerst voor dat de lazer op de juiste afstand staat van je lijst materiaal zodat je de optimale sneden kan maken.

Plak nu de lange houten strips aan het boord zoals hierboven te zien is zodat je een uitstekende lijst krijgt. Dit zorgt ervoor dat je er alle elektronica achter kan zetten zonder dat het te zien is. (խմբագրել. helaas kan dit niet aangezien ik heb besloten een servo te gebruiken, deze is te groot dus kun je de lijst plakken zoals je zelf wilt, zorg er wel voor dat je afbeelding er in kan/zit.) leg je je afbeelding erop en kijk je waar je gaatjes moet boren voor de lapjes etc. bij mij zijn de gaatjes geboord op de plek waar de ogen zitten en waar het strikje komt, maar boor gerust op andere plekken als je dat liever hebt.

Nu je klaar bent met de lijst kun je verder met de mechanica.

Քայլ 2. Քայլ 2. Werken Met De Arduino

Քայլ 2: Werken Met De Arduino
Քայլ 2: Werken Met De Arduino

benodigdheden:

matriaal:

  • arduino
  • arduino ledjes
  • arduino servo
  • een heleboel arduino draden
  • een arduino knop.
  • adruino buzzer (optioneel)

Մեքենաներ:

վաճառված

ծրագրային ապահովում:

arduino ծրագրակազմ:

Nu kunnen we beginnen մենք հանդիպեցինք het in elkaar zetten van de arduino- ում: hieronder kun je de code vinden die ik ga gebruiken voor mijn նախագիծ. Ook heb ik de lossen onderdelen zoals de code voor een servo en een eventuele buzzer neergezet (in de totaal code zit ook een functie voor een beeper), voor het geval je die los wilt gebruiken. Denk er hierbij wel aan dat bij een Arduino uno een servo en een beeper niet samen kunnen, aangezien het teveel stroom verbruikt en je hierdoor de buzzer niet hoort. Հնարավոր է նաև, որ այն պարզ է, բացում է կոդը arduino ծրագրաշարում, միացնում է համակարգիչը կամ ընտրում է համակարգչային գործիքների կառավարիչը ՝ ներբեռնելու համար անհրաժեշտ կոդը դուռը բացելու և սեղմելու համար: Zorg er wel voor dat je port- ը թույլ կտա COM4- ը ներկայացնել ծրագրային ապահովման միջոցով, որը arduino is aangesloten (te vinden onder tools port) է:

Voordat we verder kunnen naar het opzetten van het breadboard moet je (als je precies hetzelfde doet als ik) twee lapjes solderen aan twee lange draden. Dit doe je om zo je lampjes niet direct op het breadboard te hoeven plaatsen en hierdoor kun je zo dus vrij te bewegen en makkelijker in de geboorde gaten zetten. In de code heb ik eventueel een functie voor een extra lampje, als je dit wilt toepassen moet je nog een ledje op de zelfde manier solderen.

Nu je dit gedaan heb kun je beginnen met de set-up van je breadboard- ը: Hierboven is een plaatje te vinden met daarop de exacte wijze hoe ik het gedaan heb. Ik ben niet goed in het netjes maken van zon breadboard maar het werkt in ieder geval. Als je en extra lampje wilt toevoegen moet je een draad led in het breadboard prikken met een draad van de - pool naar het schakelpunt van de knop (kijk bij verwarring hoe de andere lampjes lopen,) en moet je de + pool in de door jou aangegeven poort stoppen. Je ziet op mijn breadboard een buzzer zitten. Deze doet het wel maar hoor je bijna niet omdat er teveel stroom naar de servo gaat, maar ik heb hem er toch op gelaten voor het geval je een arduino mega gebruikt en wel allebei kan doen of als je het niet erg vind dat die zo zacht մասնատված

Als je alles goed hebt opgezet, plug je je Arduino in je pc en moet als het goed is je servo automatisch gaan draaien. Wanneer je op de knop սեղմեք moeten de lampjes aan gaan, de buzzer (zachtjes) gaan piepen en de servo oneven gaan bewegen: Is dit niet zo moet je nog is even naar de breadboard set-up kijken.

Քայլ 3: Կտտացրեք 3D: Տպել

3 -րդ կեռ. Printen
3 -րդ կեռ. Printen

նյութական:

պլաստիկ voor 3D տպիչ:

մեքենաներ:

3D տպիչ:

ծրագրային ապահովում:

3D տպման ծրագրակազմ:

Een hele kleine maar belangrijke stap. Wat isen clown zonder zijn strik, helemaal niks toch. Dus daarom kun je hieronder een stl file vinden van het hierboven staande strikje die ik met behulp van tinkercad heb gemaakt. Տեղադրված ֆայլը տեղադրված է 3d տպիչի ծրագրաշարի մեջ, տեղադրման եղանակը գնացել է (այն նաև այլ տպիչներով է) և տպել այն: Een heel simpele stap maar duurt vrij lang. Դաարոմ ռաադ իկ աան օմ տերվիջլ հիջ դեզե ստապ դոետ ալվաստ ստապ 4 տե դոեն:

Քայլ 4. Քայլ 4. Zet Alles Elkaar- ում:

Քայլ 4: Zet Alles Elkaar- ում
Քայլ 4: Zet Alles Elkaar- ում
Քայլ 4: Zet Alles Elkaar- ում
Քայլ 4: Zet Alles Elkaar- ում
Քայլ 4: Zet Alles Elkaar- ում
Քայլ 4: Zet Alles Elkaar- ում

benodigdheden:

matriaal:

  • lijm
  • ժապավեն
  • dubbelzijdig ժապավեն

Nu alle onderdelen klaar zijn is het tijd om alles in elkaar te zetten. Als eerste moet je de servo vastzetten aan het alleenstaande gaatje zoals hierboven ook is gedaan. Dit kan je op verschillende manieren doen, je kan lijm gebruiken zoals ik heb gedaan maar pas hierbij wel op dat je niet te sterken/ zwakken lijm gebruikt. Wat je ook kan doen is hem erop tapen, maar zorg er dan wel voor dat je enorm sterk tape hebt.

Nu plak je de strik die je geprint hebt vast aan de bovenkant van de servo, dit kan met lijm of dubbelzijdig tape.

Doe nu de lampjes դուռը twee overige gaten en tape ze ընդարձակ. Zorg er voor dat je bedrading niet beschadigd tijdens het tapen:

En lasste lastste tape je je arduino en breadboard vast aan de achterkant met dubbelzijdig ժապավենը: Zo zit je arduino niet մշտական հսկայական aan je schilderij. Kijk voor de zekerheid of er geen draadjes los zijn gegaan tijdens het plakken.

Գեֆելիսիտերդը պետք է ամբողջովին հեռանա: Hopelijk vind je het een leuk project en kun je mensen hier mee aan het lachen maken. Ik wens je nog heel veel plezier met je nieuwe schilderij.

Խորհուրդ ենք տալիս: